Het verhaal

Een passie voor de natuur

Het leven begint naar mijn mening bij de natuur, we kunnen er niet zonder als mensen op aarde. Bewapend met een camera probeer ik de schoonheid van de natuur vast te leggen om zo de medemens meer te leren over de planten, vogels en alle andere creaties. In 2023 is deze webshop opgezet om de liefhebbers een mogelijkheid te geven om een stukje natuur in huis te halen met een oprecht, lokaal en natuurlijk vastgelegd verhaal.  

Mijn foto´s hangen niet alleen maar bij mensen aan de muur, ze winnen ook prijzen! Zo heb ik in 2020 als aanstormend talent de groene camera gewonnen als 17-jarige natuurfotograaf! Sinds deze prachtige prijs doe ik jaarlijks mee aan allerlei fotowedstrijden, waarbij ik eervolle vermeldingen en andere prijzen mee in de wacht sleep. Mijn droom is om ooit nature photographer of the year te worden. 

Tot slot is het delen van de natuur het kerndoel van mij als natuurfotograaf. Dit doe ik door mijn werk te publiceren in De Westereender krant, een krant vol prachtige verhalen waarin ik maandelijks de rubriek ‘natuurlijk vastgelegd’ mag verzorgen.

 

Uiteraard deel ik mijn werk ook graag via social media, voornamelijk via TikTok en Facebook, maar zo nu en dan ook nog Instagram. Deze platformen zijn enorm belangrijk voor mij, de positieve reacties geven mij motivatie om dit te blijven doen. 

Uiteindelijk is natuurfotografie een lastig en onbeschermd beroep, de wereld is groot maar zo ook mijn droom. Door simpelweg al een foto te kopen steun je mij als (jonge) natuurfotograaf, elk zetje is een stapje dichterbij mijn vervulde droom! 

In de toekomst zullen nog mooie samenwerkingen plaatsvinden, daar geloof ik in en zal ik mij voor inzetten!